Logo InterSoBa

Zápisky

BIGbeatníci

Vzhledem k tomu, že jsme opravdu nevěděli, co můžem čekat, nenechali jsme se odradit počasím a mohli jsme jen doufat, že InterSOB bude probíhat spíše uvnitř. No tak jsme se trochu sekli, no.

Na Fakultu informatiky jsme dorazily bez Toma, ten se ještě dovzdělával na chemickém semináři (aby zvýšil naši šanci na vítězství) a tak prošvihl skvělý akční začátek. Připojil se k nám právě ve chvíli, kdy jsme nemohli přijít na tu mňoukající krabici a také byl hned jmenován chem-biologickou složkou našeho týmu a hlavním tahačem atomů.

Co se týče úkolů: my odchovaní šifrovacíma hrama jsme byli připraveni na vše, první krach ovšem přišel už na pexesu. Jak to bývá, čím inteligentnější tým a lehčí úkol, tím horší výsledky. Dost nás pobavil pan proděkan na zkoušce z fyziky, kdy jsme se mu snažili vysvětlit, že můry létají do ohně, protože to mají v genech a rodiče je nemohli poučit, neboť dříve v tomto ohni zahynuli.

Jediný, co nás dost štvalo, bylo nepřesné zakreslení stanovišť do plánku Brna, až na konci jsme zjistili, že tam jsou aji adresy. Tak snad příště… No a k maturitní písemce v Lužánkách: dokonalý! Mít tak při písemkách legální tahák na chodbě…to bych chtěla taky. No myslím, že i přes nepřízeň počasí se to vydařilo, a kdybychom byli o rok mladší, tak příští rok bychom to už určitě vyhráli!

gumeatci

Ikdyž se počasí opravdu trochu mračilo, tak to nebylo špatné, protože bylo aspoň akorát na běhání(ani zima ani vedro). Bohůžel nám jeden z gumeatků onemocněl(Niwetka) a nepomohla jí ani hopsinková šťáva ;( Co nás mrzí je, že jsme nestihli všechny úkoly a tudíž přišli o nějaké blbůstky. Na čem se asi shodneme všichni je to, že nejlepší byla maturita(1. ve skupince, i 2. dohromady) U té první bylo super, že se dalo mluvit zpatra a hlavně říct nějakou pořádnou blbost a pořádně si ji odůvodnit, aby tomu zkoušející „uvěřil“. Co je trochu škoda, že tam nikde nebylo odposlouchavá­ní(jako štěnice, kterou by každý zkoušející měl mít), protože bych ráda věděla jaké nové poznatky vědy vymysleli ostatní. A co se maturity č.2 týče… Tak STREEEEES je stres a nedá se s ním nic dělat, ale co si říkám, nebylo by zkoušejícím nápadné, že tak často chodíte na chodbu koukat na nějakou bednu s deštníkem a navíc že po učebně pobíháte jako šílení, pořád se ohlížíte a chvílemi vyvíjíte neuvěřitelně rychlou akceleraci? Všem orgům moc děkujeme za super akci. Bylo to super a těšíme se na další ročník :-D