Logo InterSoBa

Zápisky týmů

KVÍK!

Původně jsem chtěl napsat kompletní report, ale nemůžu se k tomu dokopat, tak aspoň krátce chci za celý tým poděkovat orgům, hra byla parádní. Myslím, že přesun z FI MU do města pomohl dojmu ze hry, nebo teda aspoň nám, protože krásně navazovaly šaliny :) Úlohy se nám většinou líbily, a to vítězství taky není k zahození, takže ještě jednou díky,

Tíman (KVÍK!)

P.S.: To jsme vlastně ještě chtěli říct, vzhledem k tomu, že úvodní dvě přednášky se na hře nijak nevyužily, bylo by možná lepší alespoň jednu z nich zařadit až na konec ke korpusům a nechat tak víc času na spočítání bodů a upřesnění výsledků, aby se pak nemusely opravovat.

Ti, co mají metro

Děkujeme orgům i za letošní, pro nás již bohužel poslední ročník :). I letos jsme si soutěž naplno užili. Návrat soutěže do centra Brna Intersoba rozhodně oživil, i když se tak soutěž stala trochu obtížnější (hlavně pro nás nebrňáky :) ). Bez metra to cestování po městě prostě není ono ;-) :D. Lehce zamrzelo, že většina úkolů (tedy alespoň z těch, které jsme stihli obejít) byla v budovách. Čekal jsem i pár úkolů přímo po Brně (třeba jako byla v roce 2008 Historická cesta). Úkoly, ale byly zajímavé a u většiny jsme se dobře pobavili. Třešničkou na dortu byla letošní mezihra, kterou řadím na žebříčku meziher na druhé místo. :). (Vaření Sobího guláše a chytání nadopované Slepice nasadilo holt laťku hodně vysoko :D ) Přejeme orgům do dalších let pevné nervy s pořádáním, spoustu zábavy a soutěžícím hodně štěstí :). Děkujeme :)

Lukáš S.